Logidex – werken & leren in de haven

Containerkoning Joël

Joël werkt bij een containeroverslagbedrijf in de Rotterdamse haven. Als radioman dek en radioman wal bekleedt hij hier een dubbele functie. Nadat hij wel klaar was met de schoolbanken heeft hij bewust voor een BBL-traject gekozen. Deze topper past met zijn hands-on mentaliteit en praktische aanpak perfect in het havenwereldje.

Lekker bezig Wes!

Via Logidex is Wesley werkzaam in Vlaardingen, daar liggen ook zijn roots. Deze containerkoning houdt zich dagelijks bezig met het opstellen van uitvoerdocumenten voor binnen- en buitenlandse vrachten. Naast zijn werk staat Wesley vier avonden per week op het voetbalveld om een jeugdteam te trainen en zelf zijn voetbalkunsten…

Gedreven Darryl

Hij is pas een jaartje via ons aan de slag bij zijn leerbedrijf, maar al super gedreven om zijn opleiding tot een succesvol einde te brengen. Deze voetbalfan laat niet alleen op de werkvloer zijn kwaliteiten zien. Onlangs deed hij mee aan het jaarlijkse voetbaltoernooi van ons moederbedrijf en daar passeerde hij de verdediging kinderlijk eenvoudig.

Dit Kenny waar zijn!

Het is gezellig op de werkvloer volgens Kenny, soms te gezellig. Hij verzet samen met zijn collega’s bergen aan werk maar daarnaast hebben zij ook heel veel plezier. Deze echte allrounder die via Logidex werkzaam is bij de logistieke tak van een petrochemisch bedrijf timmert hard aan de weg.

Thimo de teamleider

Op de hoofdlocatie in Zwijndrecht werkt Thimo bij onze opdrachtgever als student Logistiek Teamleider. Naast het verzendklaar maken van bestellingen, geeft hij leiding aan uitzendkrachten. Dit biedt hem de uitgelezen mogelijkheid om te groeien in zijn rol als teamleider. Hoe hij dat doet? U leest het hier…