Logidex – werken & leren in de haven

Leren, werken en geld verdienen via Logidex

Wil jij graag een MBO-diploma behalen en werkend een vak leren? Dat kan via Logidex. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen en begeleiden van BBL-studenten in de haven en logistiek. Logidex zoekt voor jou de beste leerwerkplek bij de leukste bedrijven in de Rotterdamse haven en logistiek. Tegelijkertijd kan jij via school je MBO-diploma behalen. Dat betekent een vak leren en geld verdienen. Een mooiere combinatie bestaat niet!

Wat moet je doen?

 1. Schrijf je in bij Logidex! 
 2. Wij maken zo snel mogelijk contact met jou om een afspraak te plannen bij ons op kantoor in Schiedam.
  Tijdens zo’n kennismakingsgesprek willen we jou beter leren kennen om de juiste leerwerkplek voor jou te vinden. Ouders zijn altijd welkom!
 3. Wij gaan voor jou aan de slag.
 4. Daarna ga je op sollicitatiegesprek bij een van onze leerbedrijven. Voor zo’n sollicitatiegesprek dien jij je goed voor te bereiden. Lees je in over het bedrijf, zorg dat je op tijd bent en kom representatief voor de dag!
 5. Aangenomen? Gefeliciteerd! Eerst teken je een leerwerkovereenkomst bij Logidex en vervolgens ga je aan de slag bij het leerbedrijf. Indien nodig regelen wij een heftruckcursus en werkkleding voor je. Aan de slag! Leer, werk, verdien en doe ervaring op om jouw carrière vliegend van start te laten gaan.

Begeleiding

Na het vinden van een geschikte leerwerkplek zit onze taak er nog niet op. Wij blijven graag betrokken tijdens jouw leerwerktraject. We bezoeken je regelmatig op de werkvloer om evaluatiegesprekken te voeren met jou en je praktijkbegeleider. Daarnaast houden we contact met school over jouw studie (motivatie, prestaties en aanwezigheid). Als Logidex student sta je er nooit alleen voor! Voor vragen en advies kan je altijd bij een van onze consultants terecht. Zij kunnen zich door hun ervaring in de haven en logistiek én het onderwijs goed inleven in zowel jou als het leerbedrijf.

Meer weten over de opleidingen? Havenoperaties Logistiek Havenlogistiek (administratief)

Schrijf je hieronder direct in voor een leerwerkplek via Logidex

Inschrijven

 • Max. bestandsgrootte: 512 MB.

  Heb je nog geen CV of heb je hulp nodig bij het maken ervan? Download dan dit bestand.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uw aanvraag? Dylan draait!

Dagelijks is hij bezig met het verwerken van aanvragen en dat doet hij met veel passie. Vanaf dat hij klein was wilde hij al iets gaan doen in de logistiek.…

Thimo de teamleider

Op de hoofdlocatie in Zwijndrecht werkt Thimo bij onze opdrachtgever als student Logistiek Teamleider. Naast het verzendklaar maken van bestellingen, geeft hij leiding aan uitzendkrachten. Dit biedt hem de uitgelezen…

Plannen laat je over aan Naomi!

Bij onze opdrachtgevers is er veel diversiteit aan werkzaamheden. Naomi heeft al vanaf de middelbare school interesse in de haven en logistiek. Daarnaast haalt ze haar voldoening uit plannen en…