Logidex – werken & leren in de haven

Jij bent een baas op de heftruck met passie voor de logistiek!

Handen uit de mouwen en gas erop! Zowel op de heftruck als tijdens jouw werkzaamheden in de logistiek. Je houdt niet van stil zitten en gaat het liefst direct aan de slag! Tegelijkertijd kan jij via school je MBO-diploma behalen. Dat betekent flink verdienen en uiteindelijk werkend een vak leren. Een mooiere combinatie bestaat niet!

  • BBL leer-werktraject van 1 tot 3 jaar
  • Opleiding via school, leerwerkplek via Logidex
  • 4 dagen werken, 1 dag school
  • MBO niveau 1 t/m 4
  • Vast inkomen

Fabriek naar eindbestemming

Logistiek is overal om ons heen. Denk maar eens aan producten zoals je sneakers of je FIFA game. Het is ergens geproduceerd en heeft een hele weg (keten) afgelegd voor ze in de winkel bij jou in de buurt lagen. Dit proces, van fabricage naar eindbestemming, noemen we logistiek. Als logistiek medewerker ben je werkzaam in een warehouse, distributiecentrum of bij een andere logistieke dienstverlener. In het begin van je dienstverband heb je vooral uitvoerende taken. Denk hierbij aan laden, lossen, controleren en inslaan van goederen. In de meeste gevallen werk je met ICT-apparatuur en maak je (onder toezicht) gebruik van interne transportmiddelen, zowel handbediend als gemotoriseerd. Door de diversiteit in opdrachtgevers van Logidex krijg je te maken met allerlei producten variërend van diepvriesproducten tot gevaarlijke stoffen.

Toekomstmuziek

Doorgroeimogelijkheden via Logidex zijn er vaak genoeg. Na het afronden van een opleiding ligt er wellicht een coördinerende functie voor je in het vooruitzicht. Hierbij voer je coördinerende taken uit op kantoor, maar net zo goed in het magazijn. Stuur later als teamleider of supervisor de medewerkers op de werkvloer aan. Bewaak de eisen met betrekking tot kwaliteit en productiviteit met man en macht!

Schrijf je hieronder direct in voor een leerwerkplek via Logidex

Inschrijven

  • Max. bestandsgrootte: 512 MB.

    Heb je nog geen CV of heb je hulp nodig bij het maken ervan? Download dan dit bestand.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.