Welkom bij Logidex

Jouw partner voor een succesvolle logistieke carrière

Wij begrijpen dat jouw volgende carrièrestap niet slechts gaat om het vinden van een nieuwe baan. Het draait om het vinden van een plek waar je je thuis voelt, waar je kunt groeien en waar jouw talenten volledig tot hun recht komen.

Neem als logistiek professional even een moment voor jezelf om de wereld vol mogelijkheden voor te stellen. Een wereld waarin jouw ervaring, expertise en ambitie van onschatbare waarde zijn.

HELP ME BIJ HET VINDEN VAN MIJN NIEUWE UITDAGING

Werving & selectie contact aanvraag - Home

Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VOOR JOUW LOGISTIEKE CARRIÈRE

gespecialiseerde recruiter
Wij begrijpen de wensen en uitdagingen van zowel onze kandidaten als organisaties in de logistieke sector als geen ander. Met onze kennis van en uitgebreid netwerk in de logistiek zorgen we voor verbinding tussen talent en de openstaande carrièremogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of naar gekwalificeerd personeel voor jouw organisatie, bij Logidex zijn we er om je te begeleiden en ondersteunen bij elke stap van het wervings- en selectieproces.

Ons doel is namelijk simpel: het vinden van de perfecte match voor de langere termijn, tot tevredenheid van onze kandidaat en opdrachtgever.
Voel-je-thuis-als-designer-in-je-nieuwe-job

ONZE WERKWIJZE

Meer dan 20 jaar ervaring

Met onze opgebouwde ervaring in de haven en logistiek, en een bewezen staat van dienst in het faciliteren van leerwerkplekken, hebben we niet alleen een uitgebreid netwerk opgebouwd, maar ook een diepgaand begrip van jouw drijfveren en ambities. Of je nu aan het begin van je carrière staat als afgestudeerd BBL-student of al jarenlange ervaring hebt als professional; wij zijn er om jou te begeleiden naar de volgende stap in jouw logistieke carrière.

Perfecte match

Wij geloven in het vinden van de perfecte match, waar zowel jij als het bedrijf van dromen. Bij Logidex gaan we voor kwaliteit en stellen jouw pas voor als wij er 100% van overtuigd zijn dat de kandidaat, de vacature èn het bedrijf, perfect bij elkaar passen. Daarom nemen we niet alleen de tijd om jou te leren kennen, maar ook om de bedrijfscultuur, uitdagingen en ambities van onze klanten te begrijpen. Zo profiteren alle partijen uiteindelijk van onze toewijding.

Klaar voor succes

Dus, ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw logistieke carrière? Of wil jij je vacatures invullen met de beste professionals? Bij Logidex staan we klaar om jou te helpen naar succes. Niet alleen tijdens het selectieproces, maar ook daarna houden we natuurlijk contact met jou en staan we te allen tijde tot je beschikking voor advies of gewoon als jouw klankbord. Uiteindelijk laten we jullie weer los, en is het aan jullie als nieuwe collega en werkgever. Uiteraard blijven wij op afstand hartstikke trots!

Neal werkt via logidex-als freight forwarder

Ben benadert het heel persoonlijk en dat voelt erg goed bij dit soort lastige keuzes. Via een teamgenoot van de voetbal kwam ik in contact met Ben. Het gesprek dat ik met hem had, heb ik als heel positief ervaren. Ook na mijn sollicitatiegesprek stond Ben mij bij tot de totstandkoming van mijn huidige contract. Zijn bijdrage was voor mij heel erg prettig in dit proces.”

Neal, 22 jaar

Freight forwarder

OVER MIJ

Recruitment – Verbinder & Loopbaanadviseur | Marketing & Communicatie

Ik ben Ben Hoogwerf, Manager van Logidex Werving & Selectie. Als recruiter ben ik meer dan alleen iemand die CV’s uitpluist – ik ben een verbinder, jouw coach, loopbaanadviseur en uw sparringpartner.

Mijn drijfveer?
Elke dag met een glimlach het verschil maken in het leven van anderen. Ik kijk ernaar uit om ook jou te kunnen helpen in jouw professionele reis!

Ben-hoogwerf-werving-en-selectie-Rotterdam

Mijn Reis

Mijn reis begon ooit met de opleiding Manager Haven, Vervoer en Logistiek aan de havenvakschool ‘Jan Backx’.
Na een versnelde opleiding stond ik trots met een diploma van het Scheepvaart en Transport College in mijn handen. Door de levenslessen die ik vervolgens onderweg oppikte, groeide mijn inzicht en passie voor het helpen en ontwikkelen van mensen. Mijn pad leidde me naar Logidex Werken & Leren, waar ik ruim vier jaar lang met toewijding werkte en mijn vaardigheden ontwikkelde. Via Logidex behaalde ik eindelijk alsnog mijn HBO-diploma ‘Commercieel Management’, een belangrijke stap waarmee ik mijn carrière verder kon uitbouwen.

Nieuwe kansen

Vervolgens kreeg ik de kans geboden om bij de voetbalclub Feyenoord Rotterdam het sociaal-maatschappelijke beleid te helpen ontwikkelen. Hier richtte ik mij vooral op projecten gericht op de ontwikkeling van kinderen, sport en gezondheid, en uiteindelijk zelfs het opzetten van vrouwenvoetbal binnen de club. Iets waar ik vandaag de dag nog enorm trots op ben. Na uitstapjes in diverse functies in de marketing en communicatie, ontdekte ik dat mijn ware passie lag in het begeleiden van anderen. Naast mijn werk ben ik ook actief als voetbaltrainer-coach en geniet ik volop van mijn rol als vader van mijn zoontje Sten. Het begrijpen van wat echt belangrijk is in het leven stelt me nu dus nog beter in staat om nog meer betrokken en ondersteunend te zijn in de verschillende levensfasen van anderen

Logidex Werving & Selectie

In februari 2024 kreeg ik de kans terug te keren bij
Logidex. Dit keer in de rol als Manager Werving & Selectie. Hier kan ik mijn ervaring, netwerk en coachingvaardigheden inzetten om van betekenis te zijn voor logistieke professionals en het bedrijfsleven

Mijn dagelijkse doel?

Duurzame en kwalitatieve matches creëren tussen mijn kandidaten en mijn klanten in de logistieke sector.

Ik geloof in maatwerk en het maken van het verschil in iemands loopbaan.

Locatie

Karel Doormanweg 9b
3115 JD Schiedam
Havennummer 565

Bereikbaar

8:30  – 18:00 uur
Maandag  – Vrijdag

Contact

Tel: 06 349 270 59
E-mail: [email protected]

Logidex Werving & Selectie  is onderdeel van de Laurensgroep © 2024 Logidex All Rights Reserved.