Logidex – werken & leren in de haven

Op expeditie met Regan!

Even voorstellen…

Als logistieke kracht heb je bij onze opdrachtgevers verantwoordelijke taken. Regan kent als expeditiemedewerker elke hoek van het magazijn. In Logidex Bloggers neemt hij je mee op expeditie en vertelt hij over het transport van producten, zijn probleemoplossend vermogen en ambitie in het vak.

Via Logidex werk ik in het distributiecentrum van een supermarktketen als expeditiemedewerker. 

Als expeditiemedewerker zorg ik dat alle vrachten op tijd vertrekken met de juiste producten. Heel leuk werk als je het mij vraagt! Een logistieke baan is gewoon relaxed, meer kan ik er niet over zeggen. De logistiek pakt je gelijk, dat moet je zelf ondervinden.


Ik vind mijn werk leuk door de afwisseling. Elke dag heb je te maken met andere producten en er zijn altijd problemen om op te lossen. Ontwikkelen van probleemoplossend vermogen doe je dan ook automatisch. Heel uitdagend allemaal! Het komt voor dat je een dag minder te doen hebt, maar gelukkig is de sfeer op het werk ook heel goed. Dat komt vooral door mijn gezellige collega’s.


Carrièregericht en ambitieus, zo kan ik mezelf wel omschrijven, natuurlijk wel met een bescheiden ondertoon. Over 5 jaar zie ik mezelf als een logistiek manager of met een eigen bedrijf in de distributie. Logidex heeft tot nu toe veel voor mij betekend. 

Dankzij Logidex werk ik bij mijn huidige leerbedrijf in het leukste team en met de gezelligste collega’s. 

Ik ben Logidex heel dankbaar dat ze mij konden helpen bij het vinden van een geschikte leerwerkplek. Alle werkzaamheden bij mijn leerbedrijf sluiten perfect aan bij de opleiding logistiek teamleider. Hierdoor kan ik alles uitvoeren wat mijn opleiding vraagt. Bij Logidex staat er altijd iemand voor je klaar als je hulp nodig hebt. Sommige vragen kunnen niet door school beantwoord worden. De extra begeleiding vanuit Logidex geeft dan een hoop rust.

Daan de staalverplaatskoning

Heftruck rijden, dat is wat Daan voornamelijk doet. Daan helpt bij de op- en overslag van metalen, staalproducten en ferro legeringen in de haven. Benieuwd hoe Daan zijn dag eruit…

Containerkoning Joël

Joël werkt bij een containeroverslagbedrijf in de Rotterdamse haven. Als radioman dek en radioman wal bekleedt hij hier een dubbele functie. Nadat hij wel klaar was met de schoolbanken heeft…

Knallend het jaar in met Luciano

Luciano werkt op de logistieke afdeling van een organisatie die specialist is in het mengen en vervoeren van chemische stoffen. Ondanks dat hij regelmatig met gevaarlijke stoffen in de weer…