Logidex – werken & leren in de haven

Uw aanvraag? Dylan draait!

Even voorstellen…

Dagelijks is hij bezig met het verwerken van aanvragen en dat doet hij met veel passie. Vanaf dat hij klein was wilde hij al iets gaan doen in de logistiek. Via Logidex zit hij dan ook eindelijk op zijn plek en hij doet zijn werk bij zijn huidige leerbedrijf uitstekend. Gecompliceerde klantaanvraag die binnenkomt? Dylan weet hem wel te handelen!

 

Ik ben werkzaam bij een grote rederij in Rotterdam. De voornaamste activiteiten van het bedrijf zijn het vervoeren van containers van A naar B met containerschepen. Mijn dagelijkse werkzaamheden zijn het verwerken van aanvragen voor klanten. Voor containers moet ruimte worden gereserveerd op de verschillende schepen.

Mijn baan is gaaf omdat er zó bizar veel diversiteit is in deze branche. Iedere klantaanvraag is weer anders en vraagt dus om een andere benadering. Een nieuwe aanvraag verwerken is dus altijd een uitdaging.

Ik zou graag bij mijn leerbedrijf blijven werken als ik mijn opleiding heb afgerond. Verder ontwikkelen en mijn kennis verbreden zijn voor nu mijn belangrijkste doelen. Hopelijk kan ik laten zien wat ik in huis heb, zodat ik hier een mooie functie kan bekleden als ik afgestudeerd ben. Elke dag weer ben ik trots op het werk dat ik doe, omdat ik dit al van kleins af aan voor ogen had. Uiteindelijk heb ik dat doorgezet en inmiddels volg ik dus de opleiding. Ik hoop na deze opleiding het werk te mogen doen wat ik echt leuk vind en ook altijd al heb willen doen.

Tot slot ben ik door Logidex op een sfeervolle leerwerkplek terecht gekomen. Er wordt hier hard gewerkt, maar er is voldoende ruimte voor een lolletje. De aanpak van Logidex is zeer fijn. Eerst heb je een uitvoerig kennismakingsgesprek met een consultant van Logidex. Zij gaan vervolgens rondkijken of er ergens een leerwerkplek is die bij jou past. Dan stellen ze je voor bij een bedrijf. Als het bedrijf je op sollicitatiegesprek wil laten komen, regelt Logidex een afspraak. Als je bij het bedrijf mag beginnen, teken je een contract bij Logidex. Het is fijn dat alles dan nog even goed wordt doorgenomen en duidelijk wordt uitgelegd.