Logidex – werken & leren in de haven

Dé partner voor jouw logistieke carrière

iedere dag is een nieuwe uitdaging

Werken in de haven van Rotterdam en omliggende logistiek is een unieke ervaring.  Vanuit de lucht zie je een eindeloze zee van schepen, containers en andere goederen. Op de grond is het een komen en gaan van mensen, machines en voertuigen. Het is een dynamische en uitdagende omgeving waar altijd iets te beleven valt. Expediteurs en planners begeleiden het gehele logistieke proces. Havenarbeiders laden en lossen schepen met grote kranen. Logistiek medewerkers zorgen ervoor dat de goederen op de juiste bestemming komen. Douanebeambten controleren de goederen en documenten.

Wij helpen jou aan een nieuwe uitdaging!

Door onze jarenlange ervaring met studenten hebben wij een groot netwerk opgebouwd van nieuw talent voor de logistiek en havenwerk. Velen zijn hun carrière gestart bij Logidex in een BBL-traject, waardoor wij weten wat voor vlees wij in ‘De Kuip’ hebben. Zo weten wij altijd weer de juiste match te maken.

Dus ook voor een vaste baan moet je bij Logidex zijn.

Op zoek naar een operationele of administratieve functie in de Rotterdamse Haven? Ga met ons het gesprek aan en maak je wensen en behoeften bij ons kenbaar. Met ons uitgebreide netwerk, ervaring en expertise zijn dé partner voor jouw logistieke carrière. 

Ik zoek een nieuwe uitdaging!

We helpen je graag verder met het vinden van de perfecte baan. Ben je geinteresseerd in werken in de haven en logistiek van Rotterdam? Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met jou op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

jongen kiijkkt omhoog naar op elkaar gestapelde containers
havenwerker sttat bij een kraan met containers

Uitdagend en afwisselend werk

De haven en logistieksector is een dynamische sector met veel uitdagingen. Je komt elke dag voor nieuwe uitdagingen te staan en je werk is nooit saai.

Goede arbeidsvoorwaarden

De haven en logistieksector biedt over het algemeen goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een goede pensioenregeling en mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei.

Persoonlijke ontwikkeling

De haven en logistiek is een sector met veel mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei. Je kunt jezelf blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Werken in een internationale omgeving

De haven en logistieksector is een internationale sector. Je werkt samen met mensen uit verschillende culturen en landen.