Referenties

Ik heb de dienstverlening van Ben als heel fijn ervaren. Er wordt goed gekeken naar wat mijn wensen en interesses zijn. Daarnaast is het fijn dat er iemand die heel specifiek en met expertise met je denkt en kijkt in mijn proces als werkzoekende. Ben heeft echt moeite voor me gedaan, mij geholpen en ondersteund totdat ik nu mijn gewenste baan heb gevonden. Ik kan niet anders zeggen dan ik echt super blij ben met dit contract bij Metaal Transport."
Néomy, 20 jaar
Assistent expediteur
Ben benadert het heel persoonlijk en dat voelt erg goed bij dit soort lastige keuzes. Via een teamgenoot van de voetbal kwam ik in contact met Ben. Het gesprek dat ik met hem had, heb ik als heel positief ervaren. Ook na mijn sollicitatiegesprek stond Ben mij bij tot de totstandkoming van mijn huidige contract. Zijn bijdrage was voor mij heel erg prettig in dit proces."
Neal werkt via logidex-als freight forwarder
Neal, 22 jaar
Freight forwarder

Locatie

Karel Doormanweg 9b
3115 JD Schiedam
Havennummer 565

Bereikbaar

8:30  – 18:00 uur
Maandag  – Vrijdag

Contact

Tel: 06 349 270 59
E-mail: [email protected]

Logidex Werving & Selectie  is onderdeel van de Laurensgroep © 2024 Logidex All Rights Reserved.