ALLE VACATURES

Welkom bij Logidex Werving & Selectie

Dé toegewijde schakel tussen talent en toonaangevende werkgevers in de logistieke branche. Bij ons staat het vinden van de perfecte match centraal. Hierbij gaan we volledig uit van de wensen en ambitie van onze kandidaat. Wij zijn er voor jou, voor jouw logistieke carrière. Het succesvol invullen van logistieke vacatures is dan een logisch vervolg.

VOOR JOUW LOGISTIEKE CARRIÈRE

Als gespecialiseerde recruiter begrijpen we de unieke behoeften van zowel onze kandidaten als organisaties in de logistieke sector als geen ander. Met onze diepgaande kennis van en uitgebreid netwerk in de logistiek zorgen we voor een naadloze verbinding tussen talent en de actuele carrièremogelijkheden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of naar gekwalificeerd personeel voor jouw organisatie, bij Logidex zijn we er om je te begeleiden en ondersteunen bij elke stap van het wervings- en selectieproces. Ons doel is simpel: het vinden van de perfecte match die leidt tot succesvolle samenwerkingen en groei, zowel voor individuen als voor bedrijven. 

Welkom bij Logidex,

de partner voor een succesvolle logistieke carrière
HELP ME BIJ HET VINDEN VAN MIJN NIEUWE UITDAGING

Wij begrijpen dat jouw volgende carrièrestap niet slechts gaat om het vinden van een nieuwe baan. Het draait om het vinden van een plek waar je je thuis voelt, waar je kunt groeien en waar jouw talenten volledig tot hun recht komen.

Sta als logistiek professional hier even bij stil en neem een moment om jezelf de wereld vol mogelijkheden voor te stellen. Een wereld waarin jouw ervaring, expertise en ambitie van onschatbare waarde zijn.

Werving & selectie contact aanvraag - Home

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdw, docx, jpeg, doc, dotx, gif, Max. bestandsgrootte: 512 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij begrijpen dat jouw volgende carrièrestap niet slechts gaat om het vinden van een nieuwe baan. Het draait om het vinden van een plek waar je je thuis voelt, waar je kunt groeien en waar jouw talenten volledig tot hun recht komen.

Meer dan 20 jaar ervaring

Met onze opgebouwde ervaring in de haven en logistiek, en een bewezen staat van dienst in het faciliteren van leerwerkplekken, hebben we niet alleen een uitgebreid netwerk opgebouwd, maar ook een diepgaand begrip van jouw drijfveren en ambities. Of je nu aan het begin van je carrière staat als afgestudeerd BBL-student of al jarenlange ervaring hebt als professional; wij zijn er om jou te begeleiden naar de volgende stap in jouw logistieke carrière.

Perfecte match

Wij geloven in het vinden van de perfecte match, waar zowel jij als het bedrijf van dromen. Bij Logidex gaan we voor kwaliteit en stellen pas voor als wij er 100% van overtuigd zijn dat de kandidaat, de vacature èn het bedrijf, perfect bij elkaar passen. Daarom nemen we niet alleen de tijd om jou te leren kennen, maar ook om de bedrijfscultuur, uitdagingen en ambities van onze klanten te begrijpen. Beide partijen profiteren uiteindelijk profiteren van onze toewijding.

Klaar voor succes

Dus, ben je klaar om de volgende stap te zetten in jouw logistieke carrière? Of wil jij je vacatures invullen met de beste professionals? Bij Logidex staan we klaar om jou te helpen naar succes. Niet alleen tijdens het selectieproces, maar ook daarna houden we natuurlijk contact met jou en staan we te allen tijde tot je beschikking voor advies of gewoon als jouw klankbord. Uiteindelijk laten we jullie weer los, en is het aan jullie als nieuwe collega en werkgever. Uiteraard blijven wij op afstand hartstikke trots!

Vacatures

vacature-Expediteur-Freight-Forwarder

Vacature: Expediteur Export (40 uur)

Locatie: Rotterdam

Wil jij deel uitmaken van een jong team met enthousiaste collega’s, waar gezelligheid en saamhorigheid hoog in het vaandel staan? Als Expediteur Export krijg je de kans om te werken in een omgeving waar je operationeel verantwoordelijk bent voor alle zendingen van A tot Z. Je hebt de vrijheid om dit naar eigen inzicht voor jouw klanten in te vullen!

Werkzaamheden:
Je onderhoudt contact met klanten, agenten, rederijen en vervoerders zowel binnen als buiten Nederland. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de operationele en administratieve afwikkeling van het uitgaande zeetransport.


Profiel:

Wij zoeken iemand met een MBO-4 diploma, bij voorkeur met de opleiding Manager Haven Logistiek van het Scheepvaart & Transport College. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk; beheersing van de Duitse taal is een mooie pré. Daarnaast ben je klantgericht en beschik je over sterke communicatieve vaardigheden. Stressbestendigheid en zelfvertrouwen zijn ook belangrijke eigenschappen voor deze functie.

Wat wij bieden:

Een inspirerende werkomgeving binnen de logistieke sector.
Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Spreekt deze functie jou aan en herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar [email protected].

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Vacature-Custome-Service-Medewerker-Rotterdam

Vacature Customer Service Medewerker

Locatie: Rotterdamse terminal met op- en overslag van special cargo, stukgoed en containers

Ben jij een administratief talent met een passie voor logistiek en scheepvaart? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een Rotterdamse terminal zijn we op zoek naar een Customer Service Medewerker die verantwoordelijk is voor het ondersteunen van onze klanten en het soepel laten verlopen van het logistieke proces.

Jouw taken en verantwoordelijkheden
Je verricht ondersteunende administratieve werkzaamheden voor toegewezen klanten, zoals het nakomen van afspraken, administratie en opvolging. Daarnaast bereid je werkzaamheden voor voor operationele collega’s om het logistieke proces efficiënt te laten verlopen. Je signaleert knelpunten in processen en doet voorstellen voor oplossingen. Ook verzorg je loslijsten en uitlossingen van schepen en containers, boek je zeevrachten bij rederijen en bereid je uitgaande transporten voor voor de afdeling transport.

Wat wij zoeken:
Wij zoeken iemand met ervaring in de logistiek, bij voorkeur met affiniteit voor scheepvaart. Je bent accuraat, punctueel en hebt sterke administratieve vaardigheden. Een achtergrond als expediteur, ervaring bij een rederij of transportbedrijf is een pluspunt. Ook beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden en ben je comfortabel met klantcontact.

Wat wij bieden:

Een dynamische werkomgeving binnen de maritieme sector.
Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
Spreekt deze functie jou aan en herken jij jezelf in het profiel? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar [email protected].

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

vacature-transportplanner-rotterdam

Vacature Transportplanner

Locatie: Rotterdam
Ben jij op zoek naar een dynamische en uitdagende carrière in de logistiek? Wil je deel uitmaken van een hecht team binnen een toonaangevend familiebedrijf gespecialiseerd in transport en warehousing? Grijp dan nu je kans!
 
Als Transportplanner op deze afdeling ben je niet zomaar een schakel in het proces, maar heb je een sleutelrol in het organiseren, coördineren, communiceren en optimaliseren van alle transportactiviteiten.
 
Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige kandidaat die gedreven is om zich te ontwikkelen in de logistieke wereld. Of je nu een recente schoolverlater bent die klaar is om de wereld van logistiek te betreden, of iemand met enige ervaring die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, we moedigen iedereen aan om te solliciteren. Kennis van de Duitse taal zou helemaal ideaal zijn.
 
 
Klaar om de stap te zetten?
Als jij de persoon bent die we zoeken, wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Stuur je CV en motivatiebrief naar Ben Hoogwerf via  [email protected]. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen bij ons op kantoor!
 

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Logidex is voor mij ‘geen woorden, maar daden’. Na een mooi gesprek in de ochtend, had ik die middag al een sollicitatiegesprek. Aan het einde van de dag ging ik met een voorstel op zak naar huis! Direct de juiste match, waar ik nu naar mijn zin werk!

Marcel, 22 jaar

heftruck-/ reachtruckchauffeur

Over
Ben Hoogwerf

Recruitment - Verbinder & loopbaanadviseur | Marketing & Communicatie

Ik ben Ben Hoogwerf, Manager van Logidex Werving & Selectie. Als recruiter ben ik meer dan alleen iemand die CV’s uitpluist - ik ben een verbinder, jouw coach, loopbaanadviseur en uw sparringpartner. Mijn drijfveer?
Elke dag met een glimlach het verschil maken in het leven van anderen. Ik kijk ernaar uit om ook jou te kunnen helpen in jouw professionele reis!

Ben-hoogwerf-werving-en-selectie-Rotterdam

Mijn Reis

Mijn reis begon ooit met de opleiding
Manager Haven, Vervoer en Logistiek
aan de havenvakschool ‘Jan Backx’.
Na een versnelde opleiding stond ik
trots met een diploma van het
Scheepvaart en Transport College
in mijn handen. Door de levenslessen
die ik vervolgens onderweg oppikte,
groeide mijn inzicht en passie voor
het helpen en ontwikkelen van mensen.
Mijn pad leidde me naar Logidex Werken & Leren,
waar ik ruim vier jaar lang met toewijding
werkte en mijn vaardigheden ontwikkelde.
Via Logidex behaalde ik eindelijk alsnog mijn
HBO-diploma ‘Commercieel Management’,
een belangrijke stap waarmee ik mijn carrière
verder kon uitbouwen.

Nieuwe kansen

Vervolgens kreeg ik de kans geboden om bij
de voetbalclub Feyenoord Rotterdam het
sociaal-maatschappelijke beleid te helpen
ontwikkelen. Hier richtte ik mij vooral op
projecten gericht op de ontwikkeling van
kinderen, sport en gezondheid, en uiteindelijk
zelfs het opzetten van vrouwenvoetbal binnen
de club. Iets waar ik vandaag de dag nog enorm
trots op ben. Na uitstapjes in diverse functies
in de marketing en communicatie, ontdekte ik
dat mijn ware passie lag in het begeleiden van anderen.
Naast mijn werk ben ik ook actief als voetbaltrainer-coach en geniet ik volop van mijn rol als vader van
mijn zoontje Sten. Het begrijpen van wat echt belangrijk is in het leven stelt me nu dus nog beter in staat om nog meer betrokken en ondersteunend te zijn in de verschillende levensfasen van anderen

Logidex Werving & Selectie

In februari 2024 kreeg ik de kans terug te keren bij
Logidex. Dit keer in de rol als Manager Werving & Selectie.
Hier kan ik mijn ervaring, netwerk en coachingvaardigheden
inzetten om van betekenis te zijn voor logistieke professionals en het bedrijfsleven

Mijn dagelijkse doel?

Mijn dagelijkse doel?
Duurzame en kwalitatieve matches creëren tussen
mijn kandidaten en mijn klanten in de logistieke sector.
Ik geloof in maatwerk en het maken van het verschil in iemands loopbaan.

Locatie

Karel Doormanweg 9b
3115 JD Schiedam
Havennummer 565

Bereikbaar

8:30  – 18:00 uur
Maandag  – Vrijdag

Contact

Tel: 06 349 270 59
E-mail: [email protected]

Logidex Werving & Selectie  is onderdeel van de Laurensgroep © 2024 Logidex All Rights Reserved.