Logidex – werken & leren in de haven

Werken in de havens van Rotterdam is nooit saai!

iedere dag is weer een nieuw avontuur

Werken in de haven van Rotterdam is een unieke ervaring.  Vanuit de lucht zie je een eindeloze zee van schepen, containers en andere goederen. Op de grond is het een komen en gaan van mensen, machines en voertuigen. Het is een dynamische en uitdagende omgeving waar altijd iets te beleven valt. Havenarbeiders laden en lossen schepen met grote kranen. Logistiek medewerkers zorgen ervoor dat de goederen op de juiste plek komen. Douanebeambten controleren de goederen en documenten.

Mensen uit alle windstreken werken samen om de wereldeconomie draaiende te houden. Het is een boeiende en leerzame ervaring die je nooit zult vergeten.  

Als je in de haven werkt, ben je onderdeel van een internationale gemeenschap 

jongen kiijkkt omhoog naar op elkaar gestapelde containers
havenwerker sttat bij een kraan met containers

Waarom werken in de haven en logistiek?

Er zijn veel redenen waarom werken in de haven en logistiek een goede keuze is. Enkele van de voordelen zijn:
 

Uitdagend en afwisselend werk

De haven en logistieksector is een dynamische sector met veel uitdagingen. Je komt elke dag voor nieuwe uitdagingen te staan en je werk is nooit saai.

Goede arbeidsvoorwaarden

De haven en logistieksector biedt over het algemeen goede arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, een goede pensioenregeling en mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei.

Mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei

De haven en logistieksector is een sector met veel mogelijkheden voor ontwikkeling en doorgroei. Je kunt jezelf ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen.

Werken in een internationale omgeving

De haven en logistieksector is een internationale sector. Je werkt samen met mensen uit verschillende culturen en landen.

Wat voor vacatures zijn er?

De haven en logistieksector biedt een breed scala aan vacatures voor verschillende functies en niveaus. Enkele voorbeelden zijn:
 
 

Havenarbeiders

Havenarbeiders zijn verantwoordelijk voor het laden en lossen van schepen. Ze werken op de kaai en zijn vaak fysiek sterk.

Logistiek medewerkers

Logistiek medewerkers zijn verantwoordelijk voor het opslag en transport van goederen. Ze werken vaak in magazijnen of in transportbedrijven.

Technische medewerkers

Technische medewerkers zijn verantwoordelijk voor het onderhoud en de reparatie van machines en apparatuur. Ze hebben vaak een technische opleiding.

Managementfuncties

Managementfuncties zijn verantwoordelijk voor het aansturen van teams en het nemen van beslissingen. Ze hebben vaak een opleiding in management of bedrijfskunde.

Hoe is het om te werken in de haven?

Lees hier wat onze mensen te vertellen hebben over hun baan in de haven van Rotterdam.

Dus...

Werken in de haven en logistiek van Rotterdam is een uitdagende en veelzijdige sector met veel kansen. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Wij gaan jou helpen aan een baan in de haven, Hoe dan?

Door onze jarenlange ervaring met studenten hebben wij een groot netwerk opgebouwd van nieuw talen voor de Rotterdamse Haven. Velen zijn hun carrière gestart bij Logidex in een BBL-traject, waardoor wij weten wat voor vlees wij in DE KUIP hebben. Wij weten dat voor iedere bedrijf de juiste kandidaat bestaat. Wij vinden die voor jou!

Dus ook voor een vaste baan moet je bij Logidex zijn.

 Op zoek naar een operationele of administratieve functie in de Rotterdamse Haven? Ga met ons het gesprek aan, maak je wensen kenbaar en wij gaan voor je aan de slag. Wij geven de voorzet, jij kopt ‘m in! Dé perfecte match.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Hoe kan ik contact opnemen?

Ben je geïnteresseerd in werken in de haven en logistiek van Rotterdam? Neem dan contact op met ons via de website of via de telefoon. We helpen je graag verder met het vinden van de perfecte baan.
 

Bakkie doen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Daan de staalverplaatskoning

Heftruck rijden, dat is wat Daan voornamelijk doet. Daan helpt bij de op- en overslag van metalen, staalproducten en ferro legeringen in de haven. Benieuwd hoe Daan zijn dag eruit…

Containerkoning Joël

Joël werkt bij een containeroverslagbedrijf in de Rotterdamse haven. Als radioman dek en radioman wal bekleedt hij hier een dubbele functie. Nadat hij wel klaar was met de schoolbanken heeft…

Knallend het jaar in met Luciano

Luciano werkt op de logistieke afdeling van een organisatie die specialist is in het mengen en vervoeren van chemische stoffen. Ondanks dat hij regelmatig met gevaarlijke stoffen in de weer…

Lekker bezig Wes!

Via Logidex is Wesley werkzaam in Vlaardingen, daar liggen ook zijn roots. Deze containerkoning houdt zich dagelijks bezig met het opstellen van uitvoerdocumenten voor binnen- en buitenlandse vrachten. Naast zijn…